Strutar

Köp goda strutar online

En av de populäraste glassformerna är just glasstrutar. Vi känner alla till gamla klassiker som Dajmstrut och Cornetto, i olika smaker, men kanske framförallt mjukglass i strut. Dock är det inte alltid man har tid och ork att gå till affären, eller kiosken, för att köpa sina favoritstrutar. Genom att du köper dina egna strutar online, och även kan göra din egna favoritglass med någon av våra glassmaskiner, behövs det heller inte längre. Alla våra strutar och glassprodukter levereras direkt till dörren på ett enkelt och smidigt sätt utan att du behöver gå någonstans.

Godaste glassen blir ännu bättre med strössel

Oavsett om du föredrar din glass i rån, eller strut, är hemmagjord glass alltid godast. När du väl har en god strut till glass, är strössel det enda du behöver för att göra det extra gott. Här hittar du alla dina favorit toppningar på ett och samma ställe. Det finns många fördelar med hemmagjord glass, förutom att det är enkelt att göra. Du kan välja vilka smaker du vill ha, vilken typ av glass det skall vara och du kan göra hur mycket du vill.

Strutar för alla tillfällen

När du skall välja strutar till glassen finns det ett par olika former du kan välja bland. Beroende på hur mycket glass den ska rymma, typ av glass (mjukglass, vanlig glass eller sorbet) kan man välja om det skall vara flarn, strut eller en skålformad strut. Med rätt tillbehör kan du även göra strutarna själv om man vill ha någon riktigt speciell form. Med hjälp av våra glassmaskiner är det enkelt och roligt att göra hemmagjord glass och det är en uppskattad dessert för alla åldrar. Med andra ord se alltid till att ha glass hemma när tillfället presenterar sig!