Triumf Glass Mjukglassmix - 7%

Triumf Glass Mjukglassmix - 7%
Brand: Privab
149 SEK
Mer Info!

Sugen på mjukglass? Nu behöver du inte traska iväg till närmaste bensinmack för att handla - gör det hemma istället!

Mjukglassmix från Trium Glass är mixen för att göra hemmagjord mjukglass i världsklass. Denna mix är densamma som riktiga glasskiosker använder sig av, så smaken lär knappast bli ett bekymmer.

Bäst resultat får du genom att använda dig av en mjukglassmaskin! I och med att detta är en färdig mjukglassmix går det blixtsnabbt att få färdig mjukglass.

Hur gör man mjukglass utan en megastor glassmaskin?
Ställ in förpackningen 24 timmar i kylen innan användning, ta ut förpackningen, vispa innehållet i en bunke och ställ in den i frysen ett tag. Tag därefter ut den och vispa igen tills du blir nöjd med konsistensen. Skulle den ändå vara för lös, ställ in den åter i frysen så den blir halvfrusen, och vispa sedan igen.

Säljs i 2 liters-förpackning med 7% eller 10% fetthalt.

Ingredienser Skummjölk, socker, vegetabiliskt fett (fullhärdat kokos), vasslepulver, skummjölkspulver, torkad glukossirap (majs), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E466, E412, E407, E401, E410), arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.