Kinder Joy Överraskningsägg - 1-pack

Kinder Joy Överraskningsägg - 1-pack
Brand: ERT Godis
19 SEK
Mer Info!

Det är inte utan anledning Kinderäggen har blivit en sådan succé: utöver det smarriga godiset får barnen även den ultimata överraskningen i varje ägg - en leksak! Som om detta inte vore nog så har Kinder Joy en krämig fyllning med chokladrån i. En oslagbar kombo helt enkelt.

Kinder Joy Överraskningsägg består av två krämiga fyllningar, en med chokladsmak och en med mjölksmak. Det finns även två chokladrån-bollar i krämen. Förutom godiset finns det en överraskning i form av en leksak i ägget. Rekommenderas för barn över 3 år pga. smådelar i ägget.

Säljs styckvis och väger 20 g.

Ingredienser: Socker, vegetabiliska fetter (palm, shea), skummjölkspulver (19,5%), vetemjöl, fettreducerad kakao (3,5%), vetegroddar, vetestärkelse, kakaomassa, kornmalteextrakt i pulver, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), solrosolja, mjölkproteiner, kakaosmör, aromer, bakpulver (ammoniumvätekarbonat, natriumvätekarbonat), salt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.