GB Mjukglassmix Vanilj - 5 liter

GB Mjukglassmix Vanilj - 5 liter
Brand: ERT Godis
Size: 5 liter
299 SEK
Mer Info!

Hej hå, hej hå, vi ska till kiosken gå. ELLER INTE! Nu är det slut på långväga promenader varje gång det suktas efter äkta mjukglass. Allt du behöver är den här mixen, en bunke och en vispduglig arm så har du hemmagjord mjukglass på ett kick! Alla vet att hemmagjort är godast och mest skrytvänligt, så passa på att imponera på släkt, vänner och alla tusen deltagare på barnkalaset. There’s a new GB Glassgubbe in town!

GB Mjukglassmix Vanilj innehåller en mix som ger dig äkta mjukglass med vaniljsmak. Välj mellan 1 liter och 5 liter.

Tips:

Bäst resultat får du genom att använda dig av en mjukglassmaskin! I och med att detta är en färdig mjukglassmix går det blixtsnabbt att få färdig mjukglass.

Hur gör man mjukglass utan en megastor glassmaskin?

Ställ in förpackningen 24 timmar i kylen innan användning, ta ut förpackningen, vispa innehållet i en bunke med elvisp och ställ in den i frysen ett tag. Tag därefter ut den och vispa igen tills du blir nöjd med konsistensen. Skulle den ändå vara för lös, ställ in den åter i frysen så den blir halvfrusen, och vispa sedan igen.

NOTERA att mjukglassmixen på 5 liter levereras i en påse av plast med skruvkork (dvs inte en tetra som bilden visar)!

Ingredienser: SKUMMJÖLK, socker, kokosolja, SKUMMJÖLKSPULVER, glukossirap, emulgeringsmedel (mono- och digilycerider av vegetabiliska fettsyror), stabiliseringsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl, karragenan), arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.