Dextro Energy Tropical - 47 gram

Dextro Energy Tropical - 47 gram
Kategorier: Varumärke, ERT Godis
Brand: ERT Godis
19 SEK
Mer Info!

Börjar kroppen sinka och du känner att energin raserar? Dextro Energy är ett superbra hjälpmedel för dig som antigen behöver energi, eller för dig som helt enkelt behöver höja blodsockernivån i kroppen. Tack vare innehållet “Dextrosol” som är en typ av druvsocker kan de göra en enorm skillnad. De kommer med en tropisk smak så det kan tillkomma en beroendeframkallande effekt på grund av den otroligt goda smaken! 

Dextro Energy Tropical är en energitablett med 10 nyttiga vitaminer samt ämnet dextrosol (druvsocker) som höjer blodsockernivån och energin i din kropp. De har en härlig smak av tropiska frukter vilket gör att de smakar himmelskt gott. 

Fakta om Dextro Energy Tropical:

  • Innehåller 10 viktiga vitaminer
  • Uppiggande effekt
  • Höjer blodsockernivån i kroppen
  • Snabbverkande
  • Har en god söt smak av tropiska frukter
  • Observera: Överkonsumtion kan ha en laxerande effekt! 

Säljes styckvis (47g)

Ingredienser: Dextros (88%), maltodextrin, syra (citronsyra), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), thiamin, riboflavin, vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, vitamin E, niacin, biotin, folsyra, pantotensyra, aromämne. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.