Celsius White Peach - 1-pack

Celsius White Peach - 1-pack
Kategorier: Varumärke, ERT Godis
Brand: ERT Godis
Size: 1-pack
29 SEK
Mer Info!

Fri från socker och kolhydrater, men fullpackad med vitaminer och energi, så är den här drycken perfekt för den som gillar att hålla igång och vill vara på topp hela dagen! Drick den innan träningspasset för att orka gå all in eller när du behöver en extra energikick i vardagen.

Celsius White Peach är en funktionsdryck som är vitamin- och koffeinberikad, vegansk, och fri från socker och kolhydrater. Den säljs styckvis i burk om 35,5 cl. Drycken har en hög koffeinhalt på 56 mg/100 ml och rekommenderas därför inte till gravida, ammande, barn eller koffeinkänsliga personer.

Ingredienser: Kolsyrat filtrerat vatten, guarana, grönt te extrakt, koffein, glukuronolakton, ingefära extrakt, taurin, mineraler (kalciumkarbonat, kromklorid), vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, riboflavin, kalciumpantotenat, pyridoxinhydroklorid, biotin, cyanokobalamin), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom (naturlig vit persika), sötningsmedel (sukralos). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.