Celsius Hallon/Acai - 1-pack

Celsius Hallon/Acai - 1-pack
Kategorier: Varumärke, ERT Godis
Brand: ERT Godis
Size: 1-pack
29 SEK
Mer Info!

Med 7 vitaminer och 0 kolhydrater är den här funktionsdrycken perfekt för träningsfantasten som vill ha en energiboost innan nästa träningspass. Dessutom har den en fräsch smak av hallon och acai, så det är lika gott som praktiskt att dricka en burk innan träningen.

Celsius Hallon/Acai är en funktionsdryck med smak av hallon och acai. Den är vitamin- och koffeinberikad, vegansk, och fri från socker och kolhydrater. Säljs sytcvis i burk om 35,5 cl. Drycken har hög koffeinhalt på 56 mg/100 ml och rekommenderas därför inte till gravida, ammande, barn eller koffeinkänsliga personer.

Ingredienser: Kolsyrat filtrerat vatten, guarana, grönt te extrakt, koffein, glukuronolakton, ingefära extrakt, taurin, mineraler (kalciumkarbonat, kromklorid), vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, riboflavin, kalciumpantotenat, pyridoxinhydroklorid, biotin, cyanokobalamin), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom (naturlig hallon/acai), sötningsmedel (sukralos). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.