Celsius Citron/Lime - 1-pack

Celsius Citron/Lime - 1-pack
Kategorier: Varumärke, ERT Godis
Brand: ERT Godis
Size: 1-pack
29 SEK
Mer Info!

I en härlig blandning av vitaminer, grönt te, naturliga smak- och färgämnen och energiingivande koffein så är Celsius en lika fräsch som uppiggande dryck. Den här varianten har en syrlig smak av citron och lime, och är riktig god att klunka ned innan träningspasset! 

Celsius Citron/Lime är en funktionsdryck som är vitamin- och koffeinberikad, vegansk, och fri från oskcer och kolhydrater. Säljs styckvis i burkar om 35,5 cl. Drycken har ne hög koffeinhalt på 56 mg/100 ml och rekommenderas därför inte till gravida, ammande, barn eller koffeinkänsliga personer. 

Ingredienser: Kolsyrat filtrerat vatten, guarana, grönt te extrakt, koffein, glukuronolakton, ingefära extrakt, taurin, mineraler (kalciumkarbonat, kromklorid), vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, riboflavin, kalciumpantotenat, pyridoxinhydroklorid, biotin, cyanokobalamin), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom (naturlig lime med andra smakämnen), sötningsmedel (sukralos). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.