BANG Energy Rainbow Unicorn - 1-pack

BANG Energy Rainbow Unicorn - 1-pack
Kategorier: Varumärke, Privab
Brand: Privab
Size: 1-pack
25 SEK
Mer Info!

Med en rejäl energiboost, vitaminer, BCAA och underbar smak av drakfrukt och jordgubb så är den här drycken like magisk som en regnbågsenhörning! Den gör gott för din kropp, knopp och smaklökar på en och samma gång.

BANG Energy Rainbow Unicorn är en energidryck med smak av drakfrukt och jordgubb. Den är utan socker och kolhydrater, och berikad med koffein och vitaminer. Säljs styckvis och i 12-pack, varje burk innehåller 500 ml. 

Ingredienser: Kolsyrat vatten, syra (citronsyra), grenade aminosyror (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), aromer, glycin, surhetsreglerande medel (kaliumcitrater, dikaliumfosfat, magnesiumklorid, kalciumklorid), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), koffein (0,032%), vitaminer [niacin (B3), pyridoxinhydroklorid (B6), cyanokobalamin (B12)]. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.