Ballerina Salt Vanilj - 210 gram

Ballerina Salt Vanilj - 210 gram
Kategorier: Varumärke, ERT Godis
Brand: ERT Godis
25 SEK
Mer Info!

Att det måste finnas någon typ av Ballerina på fikabordet tycker vi är av yttersta vikt, och visst är det roligt att det finns så många olika sorter? Den här varianten har sina spröda chokladkex som fyllts med len vaniljkräm och en liten nypa salt för perfekt avvägning mellan sötma och sälta. Ett kanonkex som är här för att stanna!

Ballerina Salt Vanilj innehåller spröda chokladkex med fyllning av vaniljkräm och lite salt. Säljs i förpackning om 210 gram.

Ingredienser: VETEMJÖL/HVEDEMEL, fyllning med salt vaniljsmak 35 % (socker, fullhärdat kokosfett, vasslepulver/vallepulver från MJÖLK/MÆLK, havssalt, aromer (bla vanillin), emulgeringsmedel (solroslecitin)), socker, solrosolja/solsikkeolie, fettreducerat kakaopulver, invertsocker, VETESTÄRKELSE, bakpulver/hævemiddel (natriumbikarbonat, hjorthornssalt E503), salt, emulgeringsmedel (solroslecitin), aromer, KORNMALT/BYGMALT. Kan innehålla spår av HASSELNÖTTER/HASSELNØDDER. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.